Tonda - smajlíkTonda Kozák


Studuju.cz

Español

Spolčo Holice

Můj názor

... aneb co se nevejde do jednoho statusu na Facebook.

Konec světa 2012

Publikováno: 15. 12. 2012

Každou sekundou se blíží chvíle, kdy svět, který známe a milujeme, se navždy propadne do propasti minulosti. Prostě bude fuč.

I na mé úvodní stránce můžete (nebo mohli jste) vidět odpočitávadlo, které neúprosně, ale spravedlivě odměřuje čas do konce světa.
Možná si teď říkáte, že jsem se zbláznil i já, ale není to tak, jen jsem si chtěl vyzkoušet, jestli takové odpočítávání svedu také.

Tak jaký vlastně já k této události zaujímám postoj? Jednoduše řečeno, je to blábol. Bohužel si to nemyslím jen já, takže si nemohu říct, že jsem nějak unikátní. Ale abych to uvedl na správnou míru, ti, kdož jsou zastánci „konce světa“, netvrdí všichni, že nastane apokalypsa, a vše půjde do kytek. Hovoří se o tom, že datum 21. 12. 2012 bude takový milník v historii lidstva, že nastane nová éra a kdesi cosi. To je ale taky blábol. Ten zlom totiž může být ve chvíli, kdy píši tento názor, nebo když ho čtete, nebo někdy úplně jindy, nebo nemusí být vůbec. Možná nastala, když jsem nejel v pátek do školy na kole...

Proč vlastně toto píšu? Abych mohl dvacátého druhého říkat, já to říkal. A kdybych se náhodou spletl a konec světa skutečně nastal? Nevadí, věřím, že ať po smrti nastane, co chce, určitě si na tento můj článek nikdo nevzpomene.


Pokud se Vám článek líbil, můžete mě podpořit tím, že o něm řeknete svým přátelům nebo ho budete například sdílet na Facebooku.


Seznam všech názorů