Tonda - smajlíkTonda Kozák


Studuju.cz

Español

Spolčo Holice

Můj názor

... aneb co se nevejde do jednoho statusu na Facebook.

FILM: Zálesák (western)

Publikováno: 22. 8. 2015

Žánr: Dobrodružný, Drama, Romantický, Western

Natočeno: 1966, Velká Británie

První zhlédnutí: 15. 8. 2015

Zálesák na čsfd

Děj

Drsný zálesák si koupí za tisíc zlatých mladou němou ženu, která oněměla ze šoku, když jí před očima indiáni zavraždili rodiče.

Ona se rozhodně nehodlá smířit s životem v divočině, ale posléze musí oba společně bojovat s neúprosně drsnou kanadskou přírodou.

Bacha, spoiler!

Děj podrobně

Drsný zálesák si koupí ženu a odvede si ji do svého srubu v horách. Jeho němá žena – Eve si ho však nehodlá pustit k tělu a je ochotna s ním i bojovat.

Život v divočině je krutý, zvláště když musí jemná žena žít s hrubým nevychovaným mužem, který se rád opíjí.

Jednou zálesák šlápne do své vlastní pasti a rozdrtí si nohu. Eve ho na poslední chvíli zachrání před vlky, vydá se do indiánské vesnice pro pomoc, nikoho však nenajde. Nakonec musí nohu, do které se dostala sněť, useknout.

Zálesák se s ní proti její vůli vyspí, ona uteče zpět do města, odkud přišla, kde potratí. Chystá si vzít místního mládence, ale v den svatby se rozhodne vrátit se zpět do srubu k zálesákovi.

Můj názor

Skvělý film, skvělá atmosféra kanadských hor, kde drsný zálesák pozná, že není takový drsoň, jak si myslel, a měkká Eve se musí chtě nechtě zocelit.

Kvalitní starý film, který mi zase zlepšil chuť po dvojici Chucko-Norrisových filmů.


Pokud se Vám článek líbil, můžete mě podpořit tím, že o něm řeknete svým přátelům nebo ho budete například sdílet na Facebooku.


Seznam všech názorů